DAVINI

Aandacht voor Eten, Sempre Lui en DAVINI

David Brüggemann zette vanaf 2005 het cateringbedrijf Aandacht voor Eten op, eerst vanuit huis en vanaf 2009 vanuit het Wapen van Werkhoven. Hij kookte voor kleine gezelschappen aan huis, gaf feestjes op de eigen locatie en verzorgde volledig aangeklede avonden voor meer dan 300 personen. Altijd met veel plezier en toewijding.

In 2010 kocht hij samen met zijn broer Dimitri een oude bakkerij op de Biltstraat in Utrecht en verbouwde die tot de lunchroom Aandacht voor Eten Deli waar ze ook kookworkshops en private dining verzorgden. In 2012 openden David, drie deuren verderop, Aandacht voor Eten Cucina. Na een langzame start werd het restaurant vanaf 2014 zo goed bezocht en gewaardeerd dat David de locatie in Werkhoven verkocht. Aandacht voor Eten Cucina werd in Utrecht een begrip.

Na de verkoop van de Deli, Dimitri had zich inmiddels met de Deli bij het restaurant gevoegd, breidden ze uit door in 2016 aan de overkant Gastrobar Aandacht te openen: een bar voor de buurt waar de focus lag op goede wijnen met begeleidende hapjes uit de Spaanse en Italiaanse keuken.

In 2018 sloot Laura Meyer zich aan bij de broers. Zij was ruim 13 jaar werkzaam voor het bedrijf. Met dit driemanschap aan het roer werden de Gastrobar en Aandacht voor Eten Cucina drukbezochte plekken.

In 2019 besloot Dimitri zijn eigen weg te gaan en samen met een goede vriend De nieuwe Griffel in de Bilt over te nemen. Een spannende stap waarmee voor hem het avontuur op de Biltstraat werd afgesloten. In 2020 besloten Laura en David om het beste van de Gastrobar en de Cucina te combineren door op één locatie, Biltstraat 48, verder te gaan. In Februari werd het vernieuwde Aandacht voor Eten geopend.

In zomer 2020 openen David en Laura in Wijk bij Duurstede een tweede locatie. In deze stad heeft David 33 jaar gewoond en lang gewerkt. Een spannende nieuwe stap met dit Italiaanse concept. Na 3,5 maand gedraaid te hebben moest de horeca helaas sluiten. In deze periode besloten zij om het restaurant in Utrecht te koop te zetten. Nadat hier een geschikte kandidaat voor was gevonden kochten David en Laura een tweede locatie in Wijk bij Duurstede. Hier zal medio oktober 2021 een wijnbar worden geopend.

Nu Utrecht is afgesloten besluiten Laura en David om een nieuwe start te maken en de naam Aandacht voor Eten om te dopen in Sempre Lui. Het concept, service en keuken blijft hetzelfde.

Er is geen puurdere liefde

dan de liefde voor eten!

Contact

Davini Wines

Tielseweg 3, 4024 JM  Eck en Wiel

Telefoon

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over een wijn of wilt u een kelderwijn bestellen?

Vul dan het onderstaande formulier in: