Welkom bij DAVINI

Bij DAVINI kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment Italiaanse wijnen, antipasti, pasta’s en een goed stuk vlees. Wilt u alleen een drankje met wat kleins aan het einde van de middag of gezellig met vrienden de avond vullen en onze kaart uitproberen? Voor beide zijn we de perfect locatie!

De wijnkaart bestaat uit een gedeelte met open wijnen die per half- of heel glas besteld kunnen worden, op die manier kun je rustig ontdekken welke wijn perfect bij uw smaak past.

Kerst kalkoen 2022 DAVINI GAIA
Kalkoen to go kerst wijk bij duurstede

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 15:00 – 00:00 uur.

We zijn van 25 december t/m 2 januari gesloten.

Over ons

David Brüggemann zette vanaf 2005 het cateringbedrijf Aandacht voor Eten op, eerst vanuit huis en vanaf 2009 vanuit het Wapen van Werkhoven. Hij kookte voor kleine gezelschappen aan huis, gaf feestjes op de eigen locatie en verzorgde volledig aangeklede avonden voor meer dan 300 personen. Altijd met veel plezier en toewijding.

Wijn, borrel en diner

De wijnen

De wijnen importeren wij zelf via ons importbedrijf Davini Wines. De wijnen die u in het restaurant drinkt kunnen altijd via onze winkel, webshop of via mail besteld worden. Op een groot deel van onze wijnen per fles rekenen we alleen een vast bedrag boven op de winkelprijs. Op die manier drinkt u een goed glas voor een aardige prijs. Ook hebben wij een uitgebreide kaart met wijnen op glas die zowel in kleine, als normale maten geschonken kunnen worden.

Ons eten

Bij DAVINI verwennen we onze gasten met pure producten en heerlijke Italiaanse antipasti en borrelhapjes. Chef David en zijn team willen jullie graag de klassieke smaken van Italië laten proeven zoals hij die ervaren heeft. Voor de liefhebber serveren wij naast de kleine gerechtjes ook van onze pastakaart en hebben wij een Bistecca Fiorentina (500 gram) die we jullie niet willen onthouden.

Wijnproeverij

In de winter zullen wij geregeld wijnproeverijen organiseren. Onderstaand een overzicht met data.

Binnenkort nieuwe data!

Reserveren? Stuur een appje naar David 06 46 60 37 09

Cadeaubon

Vind je het leuk om een ervaring cadeau te geven?
Bestel dan via deze weg een dinerbon!
Deze bon is zowel bij onze locatie Sempre Lui als DAVINI te besteden.

Vacatures

Wil jij ook komen werken bij Davini? Wij zoeken personeel!
Bekijk hieronder onze vacatures.

Contact

Davini

Peperstraat 38A, 3961 AT Wijk bij Duurstede

Telefoon

0343 – 76 90 50

Neem contact met ons op

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 15:00 – 22:00 uur.

We zijn 25 december t/m 2 januari gesloten ivm vakantie.

Parkeren

Wanneer u in de buurt met de auto wilt te parkeren raden wij u aan te parkeren bij Inudatiekanaal 6 bij de haven. Vanaf hier is het vijf minuten lopen naar ons restaurant.

Op alle andere parkeerplaatsen is een blauw schijf verplicht.

Heeft u een vraag aan ons?

Vul dan het onderstaande formulier in: